1. Reguli generale:

a. Titlul thread-ului trebuie sa aibe un nume cat mai elocvent pentru continutul threadului si al produsului oferit/dorit. Se interzice folosirea titlurilor de genul "Mega Oferta!", "Intra acum" etc.

b. Continutul thread-ului trebuie sa contina obligatoriu detaliile tehnice ale produsului, starea in care se afla acesta (descrierea defectelor daca acestea exista), continutul pachetului, cat si poze cu produsul respectiv.

c. La threadurile de vanzare este obligatoriu sa se afiseze pretul de vanzare, fara a exista oferte de tip licitatie, politica forumului MediaDOT neacceptand acest sistem.

d. Este obligatorie precizarea datelor de contact (numar de telefon, ID de mesagerie instanta Y!M/Skype/MSN GTalk/etc.), modalitatea de livrare cat si orasul/orasele in care se poate face livrarea.

e. Sectiunea Publicitate este destinata exclusiv persoanelor fizice, activitatea persoanelor juridice fiind strict interzisa. Orice mesaj ce va face referire catre o persoana juridica va fi sters imediat.

f. Sunt interzise mesajele off-topic sau efectuarea de recomandari cu mesaje de genul am cumparat si eu si a fost serios, foarte buna oferta etc.

g. Este interzisa reclamarea unui anumit post din motive subiective.

h. Clientul este rugat sa verifice functionarea in parametrii normali a produsului achizitionat. Site-ul si echipa MediaDOT nu sunt responsabili pentru eventualele defecte sau neintelegeri.

i. Lipsa de seriozitate a vanzatorilor/cumparatorilor se va sanctiona cu warn/ban in functie de gravitatea situatiei.

j. Mesajele de tip "UP" sunt permise in limita a unui singur mesaj in interval de 24h.

k. Linkurile catre alte magazine nu sunt permise. Linkurile pentru produse sunt permise numai daca sunt de la www.mediadot.ro sau de pe pagina producatorului.

l. Tranzactiile de la sectiunea Publicitate sunt efectuate exclusiv intre membrii forumului. MediaDOT nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru calitatea produselor, seriozitatea vanzatorilor sau a altor probleme ce pot aparea in urma tranzactiilor din cadrul ariei Publicitate.

m. Pe aria de publicitate se accepta postarea numai a anunturilor pentru produse ce au legatura cu tematica forumului si implicit a magazinului MediaDOT.ro. Exemplu: un anunt de genul "Vand frigider Samsung" nu va fi acceptat.

2. Dispozitii finale:

a. Abaterea de la acest regulament, va atrage sanctionarea utilizatorului.

b. Regulamentul poate fi modificat fara un anunt prealabil. Va recomandam sa cititi periodic prezentul document, pentru a cunoaste eventualele actualizari.