Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Junior Member mars1201 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    25

    sapphire-radeon-r7-370

    am luat : http://www.mediadot.ro/placi-video/p...-256-bit-nitro si nu-mi merge , mai exact porneste si imi ramane monitorul negru . am Sursa nJoy Titan 600, 600W Real Power, PFC Activ, 80 Plus Bronze , pe cutia de la paca video zice ca-i trebuie 500W .
    am procesor i5 3470 , 3.2 ghz . pana acuma nu am folosit placa video .
    ma puteti ajuta cu o parae ?
    ms

  2. #2
    Moderator Emil is on a distinguished road Emil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Cluj
    Posts
    766
    Fa, te rog, o poza la spatele calculatorului. Vreau sa vad cum ai legat cablurile... am o vaga presimtire.

    Placa video este alimentata de la sursa?
    ----------------------------------------------------------------------------
    Mobile Monster:
    ASUS ROG G751JT

    PC:
    Procesor: i5-4460
    Placa de baza: AsRock H97
    Placa video: R9 270X
    RAM: 12 GB

  3. #3
    Junior Member mars1201 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    25
    da, placa video o alimentez de la sursa . am scos-o acuma . are alimentare 1x6 pini. calculatorul merge normal fara placa video. daca o montez cand pornesc ramane ecranul negru . daca te gandesti ca leg monitorul tot la procesor dupa ce pun placa , gresesti .
    ma gandesc sa incerc o placa care consuma mai putin Placa video Palit GeForce GTX 960 4GB GDDR5 128-bit [JetStream]

  4. #4
    Moderator Emil is on a distinguished road Emil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Cluj
    Posts
    766
    Nu vroiam sa te ofensez, mai era un exemplu pe forum in care un tip dupa ce a montat placa video, a uitat sau nu a stiut ca trebui sa lege si monitorul la placa...

    Fa, te rog, niste poze in interiorul calculatorului si in spate la cabluri. Mai mult ca sigur colegul nostru wavetrex te va putea ajuta.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Mobile Monster:
    ASUS ROG G751JT

    PC:
    Procesor: i5-4460
    Placa de baza: AsRock H97
    Placa video: R9 270X
    RAM: 12 GB

  5. #5
    Junior Member mars1201 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    25
    nu m-am ofensat stai linistit , apreciez ca "pierzi" timpul cu mine si mi-ai raspuns. o sa pun poze

  6. #6
    Moderator Emil is on a distinguished road Emil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Cluj
    Posts
    766
    Nu pierd timpul niciodata cand vine vorba de un hobby si imi place sa ajut cum pot si cu ce pot pe alti care au nevoie
    ----------------------------------------------------------------------------
    Mobile Monster:
    ASUS ROG G751JT

    PC:
    Procesor: i5-4460
    Placa de baza: AsRock H97
    Placa video: R9 270X
    RAM: 12 GB

  7. #7
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    Unele placi de baza au switch "manual" intre iGPU si PCI-Express. (In bios)

    Mai precis, chiar si dupa ce ai bagat placa video, tre' sa legi tot la mufa de la placa de baza, apoi sa intrii in bios si apoi sa selectezi "Video Init: PCI-Express" ( sau ceva asemanator )
    Dupa salvare, inchizi computerul, muti mufa la GPU si repornesti, capatand imagine de acolo.

    Stiu, e neplacut, dar cateodata chinezii sunt cretini...

  8. #8
    Junior Member mars1201 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    25
    nu a mers. am facut cum ai zis , mai exact , am montat placa video si am legat monitoru la placa de baza , am pornit calculatorul si ecranul ramane negru . ma depaseste complet .

  9. #9
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    Exista posibilitatea sa ai slot-ul PCI-Express defect.
    Nu e ceva noutate, am vazut destule placi de baza defecte.

    Ai cumva soclu x16 in partea de jos ? (desi e conectat fizic x4 dar nu ar trebui sa te afecteze la aceasta placa video "medie"). Poti incerca acolo, daca tot nu merge, atunci chiar nu stiu.
    As vrea sa fiu vrajitor sa imi dau seama de la distanta ce are fiecare computer al oricui, dar din pacate am chiulit de la Hogwarts

  10. #10
    Junior Member mars1201 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    25
    nu am folosit slotul pt placa video pana acuma . placa de baza e intel db75en . ma gandeam la sursa sa nu fie suficienta ?

Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts