Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member sKp is on a distinguished road sKp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Deva
    Posts
    22

    Ecran Negru nici o eroare

    De fiecare data cand ies din vr-un joc sau cv de genu pur si simplu mi se blocheaza si ramane asa pana dau restart la pc.
    E un ecran negru fara nici o eroare nimic nimic...
    Va rog ajutatima e chiar enervant.
    PC Specs:g2020
    6gb ram=>tind sa cred ca astia sunt problema sun 2placute diferite(frecventa si cl-ul sunt lafel)doar firma difera.Uni de la Kingmax si uni de la patriot daca mai tin bine minte.
    Placa video e r7 260x.

  2. #2
    Senior Member dezaxat is on a distinguished road
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Bucharest
    Posts
    122
    Ce pc ai?

  3. #3
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    90% sigur problema software.

    Iti recomand sa dezinstalezi driver-ul placii ( mai mult ca sigur l-ai pus peste windows-ul pe care il aveai deja, cu ce stiu eu ce gunoaie prin el ), si dupa aia folosesti Display Driver Uninstaller pentru a scoate toate urmele de la toate placile video pe care le-ai avut.
    (Click pe text, ti-am pus link)

    Apoi instalezi ultima versiune pentru Radeon Crimson de pe site-ul oficial AMD.

    Revino dupa ce ai terminat operatiile astea.

  4. #4
    Junior Member sKp is on a distinguished road sKp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Deva
    Posts
    22
    wavetrex esti un geniu,am facut ce ai spus tu si totu e mai mult ca perfect.
    Iti multumesc frumos.

  5. #5
    Senior Member leo.messi22 is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    548
    Pe viitor daca mai intampini dificultati cu pc-ul nu ezita sa postezi aici.

  6. #6
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    sKp, nu sunt geniu, am doar vreo 20 ani de cand ma ocup de computere ^.^

    Se numeste "experienta". Nimic special.

  7. #7
    Junior Member sKp is on a distinguished road sKp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Deva
    Posts
    22
    Bun aparent am venit cu o alta eroare...
    Simt ca mor...de cand am facut pc-u asta numa probleme am cu el,sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai iau cv de la amd...mult si prost(parerea mea)
    Deci problema sta in felu urmator:
    Dupa ce am facut tot ce a spus wavetrex pc-ul a mers cum trebuie 3sferturi din zi,acum circa 5minute cand sa intru pe lol am primit crash,am sa las mai jos eroarea intampinata:
    Pozele cu ce spune despre crash windows-ul:https://gyazo.com/094bed3df69e6ba34f8bdb8dd35f9fc1
    https://gyazo.com/8ffba80ff766f6b449c3d5cfe99c8576
    https://gyazo.com/90f731efee8b082a56fb12ab0103e4f2
    Aveam un program special pentru a vedea de ce primesc crashuri(BlueScreen View)si am primit asta:
    https://gyazo.com/451f83dd33bdad295d6ebcc86ea55ad1
    https://gyazo.com/f0b3fade8a079ea3c52def053c6eeaaa
    BTW:Cu driver-ul celalalt(mai vechi)nu facea asta.

  8. #8
    Junior Member sKp is on a distinguished road sKp's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Deva
    Posts
    22
    Nu pot sa dau edit,observa ca momenan bluescreen-urile au incetat.
    Am facut un update la bios(era cv programel p site la asus)
    Si am citit ca trebuie sa sterg tot ce avea legatura cu raptor/gaming evolved(aparent il instalase placa video)

    Daca mai e cv revin cu un reply.
    Va multumesc.

  9. #9
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    Nu e de la placa video.
    Dar driverul nou este ceva mai pretentios...

    Unul din DLL-uri unde s-a produs crash e "HAL.DLL" care este de la Hardware Abstraction Layer, o chestie pura a windows-ului.
    DXGKKRNL.Sys iarasi tine de windows, si nu de driver-ul AMD.

    Concluzia e ca e instabil computerul tau... de ce ? Nu am de unde sa stiu... trebuie investigat

    ---
    S-ar putea sa aiba legatura cu memoriile tale diferite. Incearca sa scoti una, vezi daca mai face, apoi ailalta.

    Daca nu face cu niciuna din memorii ( singura ), atunci e clar, nu se inteleg intre ele ( au timing-uri diferite ).
    Daca tot face, atunci nu stiu... nu sunt vrajitor sa ghicesc de la distanta ce se intimpla acolo.

  10. #10
    Banned oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000 has a reputation beyond repute oxygen200000's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    just behind u... always watching...via Bucuresti-TEI
    Posts
    626
    As incerca un instal curat de win, nu refresh, nu repair.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts