Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103

    Valuri, palpaiere, garantie mediadot ?

    Am cumparat de la voi acum 1 an acest pc , din pacate nu stiu ce sa mai fac... cum spune si titlul palpaiere, valuri, .....
    Am cumparat placa video Gtx 750 ti Asus PH, si am avut monitor de 19 - 1440x900, cand foloseam la jocuri tremura imaginea si palpaia, am zis ca poate integrata de pe cpu nu duce cine stie ce si am luat GTX-ul si nimic tot asa
    Acum 2 zile am luat monitor Monitor LED TN LG 23.6", Wide, Full HD, HDMI, 2 ms, Flicker Safe, 24M47VQ-P (Flicker Safe parca e degeaba) acelas lucru . Cand intru in League of legends sau alte jocuri palpaie , valuri ,,, incredibil. la filme e super
    Azi am chemat un specialist si mi-a zis ca am avut ghinion sau am luat teapa , procesorul sau sursa , au un defect ascuns din fabricatie , habarnuam ce inseamna asta si a zis sa il trimit la verificari la voi... chiar nu vreau asta. mai ales in prag de sarbatori. Am schimbat si cablul VGA sigilat nou venit de la LG, am reinstalat sistemul de operare, am curat de praf, am urmarit si temperaturile la procesor . Pur si simplu se misca lin imaginea la ambele monitoare, cu sau fara placa video acelas lucru, Rog sa ma ajutati ce pot sa fac aceasta problema ma macina de 1 an cei drept nu tot timpul face asa, Adica am dat bani pe pc am mai adaugat 1100 lei si nu pot sa joc un joc de 2 lei, gen League of legends, Hos, pai la Black desert sau Bless cand se lanseaza alea nici nu ruleaza. Rog rezolvare si raspuns cat puteti de repede. Va respect si astept un raspuns.

  2. #2
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    Salutare.
    Imi pare rau ca ai probleme.

    Eu as verifica in primul rand daca ai acelasi fenomen pe un cablu DVI.

    VGA este un arhaism/ciudatenie, care face o dubla conversie digital-analog-digital si in procesul asta poate capta paraziti de pe reteaua electrica pe care o ai acolo.

    Da, intr-adevar, e foarte usor pentru unii "specialisti" sa urle.. LUPUUUU... sau "teapa" sau alte d-astea, dar deobicei exista o cauza logica si foarte clara pentru orice fenomen.

    Asa arata o mufa DVI:


    Fa rost de un cablu d'asta, conecteaza, apoi spune-ne daca mai ai problema.
    Sunt 90% convins ca va disparea fara urma...

    ---
    Cat despre soft, jocuri, imi pare rau, dar nu cred ca te poate ajuta nimeni, de vreme ce nu ai achizitionat acel soft de pe nicaieri. Windows-ul pirat nu se pune... cu asa ceva stii vorba "te descurci pe barba ta"

  3. #3
    Moderator Emil is on a distinguished road Emil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Cluj
    Posts
    766
    Sper doar ca ai legat monitorul la placa video si nu la placa de baza... cum a facut un tip de pe aici...
    ----------------------------------------------------------------------------
    Mobile Monster:
    ASUS ROG G751JT

    PC:
    Procesor: i5-4460
    Placa de baza: AsRock H97
    Placa video: R9 270X
    RAM: 12 GB

  4. #4
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Maine dimineata a-mi vine un : Cablu A+ High-Speed HDMI 1.4V, plug-plug, Ethernet, gold-plated, 1.5 m, dvi nu am unde sa iau din pacate ca la noi in oras sunt doar banci si farmacii.
    Problema este ca la filme asta de 23" se vede impecabil parca intri in el foarte frumos, dar eu mai vin de la munca si vreau sa bag un joc 1-2 ore si chiar e suparator la ochi,
    Ala a zis sa schimb rata de refresh la 75, sa nu tin boxele langa el sau televizorul boxele erau jos oricum iar tv e pe perete nu am cum sa-l mut.
    Maine la 8 vine cablul ala si conectez, A mai zis ca sa scot cablul de la TV din placa video si sa renunt la TV sa-l tin doar pe monitor dar nu-mi convine il dau duplicate cand vad un film si atata , nu e fortat are un zgomot mai puternic la procesor cei drept dar na asta e normal dupa 1 an. am mai lasat si 30 de lei la specialist ca rata la refresh nu a tiut sa o schimbe si azis ca monitorul nu este ca in descriere, am facut intr-o ora cu capul de aia si am apelat aici....

  5. #5
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by Emil View Post
    Sper doar ca ai legat monitorul la placa video si nu la placa de baza... cum a facut un tip de pe aici...
    Am legat bine ce naiba macar atata stiu si eu si am schimbat vga ul vechi cu unu nou la fel si ala si ala

  6. #6
    Moderator Emil is on a distinguished road Emil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Cluj
    Posts
    766
    Deobicei la vga-uri apar artefacte de astea... Anunta-ne cum se misca dupa ce ai schimbat cablul
    ----------------------------------------------------------------------------
    Mobile Monster:
    ASUS ROG G751JT

    PC:
    Procesor: i5-4460
    Placa de baza: AsRock H97
    Placa video: R9 270X
    RAM: 12 GB

  7. #7
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    ok

  8. #8
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    - Nu are nici o legatura cu rata la refresh... monitorul oricum suporta doar 60 chiar daca computerul scrie ca are 75. E o pacaleala, monitorul "renunta" (drop) la 1 frame din 5 si tot 60 afiseaza
    - Da, boxele pot cauza anumite probleme. Sau masina de spalat. Sau poate locuiesti sub o statie GSM (pe acoperisul blocului)... sau orice parazit electric care poate sa influenteze semnalele analogice.
    - Asteptam rezultatele cu cablul HDMI ! (sau DVI)...

  9. #9
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Am bagat cablul hdmi -hdmi,cel de sus mentionat si am facut acum un joc LOL si DA numai sunt valuri , pe very high 221 fps.
    Am obesrvat mici urme de valuri care au disparut instant, la conectare . PCUL merge de 2 ore doar , iar temperatura in joc este cam 54-59 grade ,
    Problema este rezolvata 99% sa vad in timp....
    Oricum duminica chem un electrian sa verifice instalatia electrica..... cand am pcul deschis semnalul de la tv se buruiaza .+ alte chestii....
    Cat trebuie sa aiba temp CPU si GPU in load maxim sa zic asa.

  10. #10
    Moderator Emil is on a distinguished road Emil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Cluj
    Posts
    766
    Ne bucuram ca te-am putut ajuta

    Cat trebuie sa aiba temp CPU si GPU in load maxim sa zic asa.
    Aici depinde foarte mult de anumite chestii precum:
    - ventilatia carcasei
    - temperatura ambientala
    - jocul pe care-l joci
    - setarile grafice si nivelul de detaliu din jocuri
    etc.

    Gandeste-te ca vreo 60-78 de grade este normal.
    ----------------------------------------------------------------------------
    Mobile Monster:
    ASUS ROG G751JT

    PC:
    Procesor: i5-4460
    Placa de baza: AsRock H97
    Placa video: R9 270X
    RAM: 12 GB

Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts