Salutare am o intrebare care pur si simplu nu-i gasesc raspuns si apelez tot la voi.
Am achizitionat o placa video Placa video Asus GTX750TI-PH-2GD5, GTX750 TI, 2GB GDDR5, 128bit si are 2X DVI-D (mama), 1 HDMI (mama), 1 VGA. Am un monitor LG 19 cu vga si rezolutie 1440x900 care vreau sa-l schimb. Se merita sa-l schimb ?
Pcul l-am luat de la voi fara placa video dar am luat demult si Cablu HDMI OEM Lungime 5m (tata-tata), Bulk, care il folosesc si acum la tv si este foarte bun.
Daca cumpar acest produs : Adaptor HDMI la DVI, M/T, GEMBIRD "A-HDMI-DVI-2" si folosesc cablul vostru LA TV ful hd ca sa eliberez hdmi1.4 de pe placa video pentru monitor care il voi cumpara in cateva zile, va merge, cablul la tv pe full hd?
Pt ca eu am DVI-D mama (la placa video) mai sunt si doua la fel ce porcarie, adaptorul este dvi (tata) si iese HDMI (mama) dar asta are 2 grupuri de pini iara placa video dvi-d are un set de gauri. Daca ar merge afecteaza transmisia la tv, monitorul l-as pune hdmi-hdmi cu alt cablu scurt si de calitate.