Saluut. Am deschis topic-ul asta sa fac reclama negativa. Am achizitionat acum circa 1 an castile din titlu. Niste doape care au costat ceva pentru niste doape 350~ RON au fost atunci. Au fost cumparate dintr-un magazin, nu de pe olx sau prostii SH.
S-au auzit foarte misto la inceput, pareau casti bune si de durata, materialul cablului cel putin asa dadea de inteles. Dadea.
Ideea e ca am ajuns azi, dupa 1 an, aproximativ fara casti. Casca dreapta se aude extreme de slab, nu stiu de ce, nu stiu cum, nu stiu cand. Le-am folosit la un moment dat la telefon, dupa 2 zile cand sa mi le bag iar in urechi, ups, s-a dus. Nu sunt genul sa traga de ele, sa dea cu ele de pereti, etc. Am avut atat de multa grija de ele incat pana si noaptea daca ma bagam in pat si nu mi-era somn, nu le foloseam p-astea, numai sa nu adorm cu ele in urechi sa pateasca ceva.
Eh, e bine ca am avut grija de ele, ca au murit singure. Nu stiu cat timp o sa mai dureze pana moare de tot casca, nici mini-electrician nu sunt si sunt sigur ca daca le-as desface, asa ar ramane.
Nu le recomand, pur si simplu. Am dat o palarie de bani pe ele si m-au dezamagit complet.