Reply to Thread
Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103

    Hd 4600 va rog ajutor

    Am cumparat acum pc-ul si din pacate nu stiu cum sa setez sa mearga in acelas timp tv+monitor, ma chinuid e 2 zile .
    Aveti ceva setari pentru placa integrata de pe procesor
    Cum setez HDMI+DVI , placa de baza este asrock performance.
    Va multumesc!

  2. #2
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    Monitor prin DVI, Televizor prin HDMI, ar trebui sa le vezi ca 2 monitoare in Windows.

    Daca nu vezi TV-ul, e posibil sa ai cablul HDMI defect, sau mai rau, sa fie o problema cu televizorul.

    Chip-ul Intel e capabil sa duca 3 monitoare simultan, deci nu vad nici un motiv pentru care sa nu-ti mearga.

  3. #3
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by wavetrex View Post
    Monitor prin DVI, Televizor prin HDMI, ar trebui sa le vezi ca 2 monitoare in Windows.

    Daca nu vezi TV-ul, e posibil sa ai cablul HDMI defect, sau mai rau, sa fie o problema cu televizorul.

    Chip-ul Intel e capabil sa duca 3 monitoare simultan, deci nu vad nici un motiv pentru care sa nu-ti mearga.
    Problema mea este ca nu stiu, nu pot, sa conectez in acelas timp monitorul si TV-ul
    Monitorul prin DVI-dvi si TV prin HDMI-hdmi. Am vazut aici ca HD4600 tine 3 monitoare.
    http://www.mediadot.ro/wishlist/52262/ PC-ul fiind nou am instalat drivere tot + update.
    Monitorul este conectat (dvi), cand caut si tv-ul il setez totul este ok.
    Dar dupa ce bag cablul HDMI in placa de baza pur si simplu monitorul ramane cu icoana de windows deci numai pot lucra pe monitor dar TV-ul fuctioneaza ca monitor deci pot vedea filme , etc.....
    Este foarte foarte stresant sa tot scot si sa bag HDMI in placa de baza ca un taran de fiecare data cand apare un film + nu cred ca e bine sa tot scot-bag mufa HDMI pt ca este foarte rigida si intra cam greu.
    Va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu aceasta probleme sau daca cineva a patit asa ceva , daca puteti sa-mi ziceti ceva ,setari, un tutorial ceva.. tot caut pe net dar nu am gasit mai nimic. pur si simplu la mine totul este nou de la Bios-piese- sistem de operare windows 7 (1 sapt. l-am instalat) si tot felul de programase aparute.
    Ce pot face?

  4. #4
    Member Levi92 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Tarnaveni jud.Mures
    Posts
    48
    Salut incearca cu urmatoarea combinatie de taste win+p si iti vor aparea cateva optiuni pe ecranul principal in cazul tau fiind tv ul.Acolo vei putea selecta intre duplicarea ecranului, extend ,PC screen only sau second screen only selecteaza duplicate sau extend, pe urma intra in screen resolution,acolo iti vor aparea doua ecrane unul fiind de la tv si celalalt monitorul,da click pe monitor si selecteaza casuta de dedesubt in care zice ''Make this my main display''.Daca am inteles bine problema ta asta ar trebui sa rezolve tot...

  5. #5
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Multumesc frumos, simplu si eficient dar mai am o mica problema am dat acolo la duplicate merge in acelas timp si monitorul si tv-ul.
    Intrebarea mea este daca afecteaza cumva consumul sau puterea placii video integrata?? Adica la celalat pc selectam cand aveam nevoie sa folosesc doar monitorul si cand era de tv atunci foloseama pe amandoua.

  6. #6
    Member Levi92 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Tarnaveni jud.Mures
    Posts
    48
    Nu stiu exact daca afecteaza consumul pe duplicate dar stiu exact ca nu afecteaza performanta placii.Totusi poti pune sa mearga doar monitorul cata vreme nu folosesti televizorul tot asa din combinatia de taste win+P doar ca selectezi second screen only, facand treaba asta iti opreste semnalul pentru tv si ramane doar monitorul. Asa fac eu extend knd folosesc tv ul si second knd nu il folosesc. Win+P si treci de pe o setare pe alta,fara sa fie nevoie de alte setari suplimentare.

  7. #7
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Multumesc, problema este rezolvata.
    O ultima intrebare HD4600 este mai slaba ca Gigabyte GeForce GT 220 1024MB DDR3 http://www.mediadot.ro/placi-video/p...20-1024mb-ddr3 am achizitionat aceasta placa in noiembrie 2012.
    Se merita sa pun Gigabyte GeForce GT 220 1024MB DDR3 si sa numai folosesc HD4600 integrata, zic asta daca sunt diferente mari in jocuri?

  8. #8
    Junior Member Pasarin Vlad is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2014
    Posts
    26
    Nu stiu cat de mari ar fi diferentele, dar Intel HD 4600 e mai buna:
    http://www.game-debate.com/gpu/index...geforce-gt-220

  9. #9
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    GT220 este o oribilitate.
    Nu stiu pentru ce ai cumparat placa aia... sincer.

    Toate placile astea "very-low-end" au ca un singur scop inlocuirea unui chip on-board defect, pentru minimum de costuri.
    Merg... in 2D, sa zicem.

    Pentru jocuri insa ? Pfuai... sado-masochismul e mai placut.

  10. #10
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Multumesc de sfat a fost o greseala de a mea, alegerea a fost initial HD 5570 1024MB DDR3 , http://www.mediadot.ro/placi-video/p...70-1024mb-ddr3 dar nu a fost pe stoc. Nici nu ma mai gandesc la ea ca vad ca merge extrem de bine League of legends cu HD 4600. Totusi credeam ca o placa integrata acel cip mic nu se poate compara niciodata cu un gigant gen Gt220 dar tehnologia avanseaza foarte repede.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts