Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Junior Member Laur is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    8
    Din pacate nu pot sa editez postul de mai sus.

    Am revenit cu detalii, se pare ca nu poate mai mult de atat pe wifi 88-90 Mbps (placa wifi de 150Mbps) extern la un abonament de 200Mbps, pe LAN poate maxim 130 Mbps dar nici alte routere nu prea pot mai mult de atat si care pot ies din segmentul asta. Pe LAN a dus un maxim de 932 Mbps este arhisuficient pentru mine.

    In rest, semnalul wireless este foarte bun, e stabil, nu pica cand nu interfereaza cu alte canale.
    Concluzia: am facut o achizitie foarte buna, este un router excelent, nu ma asteptam de la Asus, pana acum luam doar D-Link, TP-link.

    OFF: Routerul este si ceva mai greu decat un alt router din acelasi segment, pentru mine asta inseamna materiale de calitate.

  2. #12
    Junior Member florian is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    2

    Unhappy help

    Salutare tuturor,
    Am achizitionat de curand acest router si de trei zile tot incerc sa-l fac sa se conecteze la reteaua rds, nu reusesc.
    Dupa alegerea tipului de conex PPPoE si introduc user si parola dupa cateva zeci de secunde in care spune detecting your connection type......, apare mesajul Detecting the internet connection type time out.
    Ce ma fac? Am incercat tot felul de setari pe WAN nu vrea nici cu clonare de MAC, am incercat sa-l configurez si cu un alt laptop, alt browser, am sunat si la rds si au zis ca nu asigura support pt alt echipament decat al lor...............
    Direct pe PC net-ul merge.
    Cand introduc cablul de retea in portul WAN al router-ului ledul se aprinde.
    O fi portul defect?
    RDS nu ma lasa sa ma conectez (incompatibilitate cu echip de pe scara)...?
    Recunosc ca nu ma pricep la configurare de routere, dar am ales acest model tocmai ca se seteaza f simplu pe rds.
    Daca are cineva ideii va foarte multumesc

  3. #13
    Administrator Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Skyrim
    Posts
    1,615
    florian, cloneaza intai pe router (daca nu ai facut-o deja) MAC-ul placii de retea de pe pc-ul tau. Ar trebui dupa sa mearga fara probleme.

  4. #14
    Infinity wavetrex will become famous soon enough wavetrex's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Tulips & Windmills
    Posts
    1,832
    Nu stiu daca e valabil si in alte orase, dar in Brasov cel putin nu se tine cont de mac.

    - Conexiune PPPoE/Russia
    - User-Parola
    - ???
    - Profit !

    Sincer, chiar nu inteleg cand nu merg routerele moderne ... sunt atat de simplu de configurat !

  5. #15
    Junior Member florian is on a distinguished road
    Join Date
    Apr 2015
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Bogdan View Post
    florian, cloneaza intai pe router (daca nu ai facut-o deja) MAC-ul placii de retea de pe pc-ul tau. Ar trebui dupa sa mearga fara probleme.
    Am incercat si cu clonare de MAC, dar tot nu vrea.
    Astazi ma duc sa-l incerc la un prieten sa vad daca de la el se conecteaza.
    Pe un alt forum am gasit pe cineva care se plangea de acelasi lucru care s-a rezolvat doar dupa ce baietii de la rds au inlocuit echipamentul de pe scara.
    Nu am o explicatie cum poate echipamentul lor sa nu accepte orice router, dar totul e posibil.

  6. #16
    Junior Member vasialbu is on a distinguished road
    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    1

    salut , am un router ASUS RT-N18U

    salut , am un router ASUS RT-N18U , toate bune si frumoase dar cand I atases HDD exter UN WD passport 1 TB face vreo cateva ore download si upload dupa care brusc nu mai cunoaste USB ul , la fel si daca I intrerup curentul nu mai recunoaste USB ul , ls help

Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts