Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
  1. #1
    Senior Member gabi202000 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    160

    Sursa Superflower

    salut , am si eu o intrebare , in legatura cu o sursa superflower atlas artillery 530w de cateva zile nu imi porneste pc-ul cu ea decat daca umblu la mufa de la cablul de alimentare care vine de la priza , eu cred ca este un defect minor de la vreun contact si as dori sa stiu cum procedez cu garantia. precizez ca nu e de la cablu fiindca am incercat si cu alt cablu

  2. #2
    Administrator Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Skyrim
    Posts
    1,615
    Salut.
    Este simplu: completezi formularul de garantie de pe site si astepti instructiuni de la colegii mei de la service (le vei primi pe mail dupa ce completezi formularul de service). Mai multe detalii AICI. Si un citat din acea pagina.

    IMPORTANT: inainte de trimiterea (aducerea) produsului la departamentului de service va rugam sa completati fomularul de service care il gasiti la adresa: http://www.mediadot.ro/cont/formular-garantie/. Atentie, link-ul catre formular este accesibil numai dupa ce va logati in contul de client MediaDOT. Formularul de service si istoricul de service pot fi accesate in sectiunea "Info cont" folosind meniul din stanga.
    Daca nu te descurci sau ai alte intrebari, poti sa-i contactezi pe colegii mei de la service la telefonul: 0757.22.22.37 , intre orele 12:00 - 19:00.

    O seara buna!

  3. #3
    Senior Member gabi202000 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    160
    multumesc frumos, am fost la service si cum eu uitasem de formular mi l-au completat baietii de acolo.

  4. #4

  5. #5
    Senior Member gabi202000 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    160
    procedura de garantie a mers super , nimic concludent , am fost facut prost in fata cu raspunsul "sursa functioneaza in parametrii specificati de producator" , deasemenea cu produse in garantie am fost invitat sa descopar tot eu ce e in neregula . asta-i romania , daca sursa e functionala ii invit la mine acasa sa porneasca ei pc-ul "la prima cheie" . insist sa se inchida threadul

  6. #6
    Administrator Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan has a reputation beyond repute Bogdan's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Skyrim
    Posts
    1,615
    gabi202000 nu trebuie sa te superi, nu ai de ce. Ca si procedura sursa se trimite la service-ul furnizorului agreat de producator, unde se testeaza. Daca in urma testelor nu rezulta defectul reclamat de tine, se returneaza cu mesajul spus de tine, mai exact "sursa functioneaza in parametrii specificati de producator". Deci fie ei nu au putut reduce problema fie sursa nu are acea problema descrisa de tine.

    Acum in cerc si eu sa te ajut si intreb:

    1. Ai UPS? Daca nu te-ai gandit ca sursa intra in protectie datorita unui "exces" de curent ? Asa se explica de ce trebuie sa umbli la cablu inainte de a porni PC-ul.

    2. Cablul de alimentare folosit de tine este ok? Nu este intrerupt?

    3. Ai prelungitor? De multe ori problema poate fi si acolo, ai incercat sa folosesti unul nou?

    O zi excelenta!

  7. #7
    Senior Member gabi202000 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    160
    nu folosesc ups , am incercat alte 2 cabluri , am mai folosit pc-ul si in alt prelungitor
    si nu m-am suparat , doar ca , in tara asta dupa ce ai cumparat ceva : da-i doamne sa n-ai probleme cu el

  8. #8
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Quote Originally Posted by gabi202000 View Post
    nu folosesc ups , am incercat alte 2 cabluri , am mai folosit pc-ul si in alt prelungitor
    si nu m-am suparat , doar ca , in tara asta dupa ce ai cumparat ceva : da-i doamne sa n-ai probleme cu el
    Am citit si eu problema ta, nu prea comentez dar sincer nu m-am putut abtine si nu trebuie sa zici asta. "in tara asta dupa ce ai cumparat ceva : da-i doamne sa n-ai probleme cu el". Daca tu ai luat o sursa, ai act de garantie. iar cei de la mediadot zic ca merge perfect atunci trimite unitatea cu totul daca esti in zona (platesti ceva in plus dar rezolvi cumva).
    1.Poate placa de baza are condensatori umflati sau prezinta un scurt ceva
    2 530w? ce pc ai? ca e cam la limita (daca ai Amd poti sa o schimbi) in general un pc complet pe intel i3, 4gram,etc dupa calculele unor specialisti minim este 430-450w.
    Am patit odata cu o masina de spalat whirlpool s-a stricat si iei au zis ca e de la detergent, bla bla... era cuva cu rulmentii terminati in nici 1 an, am sunat un avocat am dat 50 ron sa faca o intimpinare el a facut niste hartoage pe la flanco, numai stiu ce si in 4 zile a venit unu de la whirlpool si a schimbat tot (cuva, ax, rulmenti era cam 500-600 ron daca o reparam cu bani mei) si am mai baut cu el de 40 ron.
    Am scris parca in luna mai ca in luna august-septembrie o sa cumpar un pc facut pe piese am deja 1800 lei in septembrie o sa fac comanda si sper sa nu am probleme ca sunt tocmai din Gorj, tu ca esti acolo langa ei vad ca nu rezolvi nimic la o sursa.

  9. #9
    Senior Member gabi202000 is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    160
    ce sa trimit unitatea...ca am montato eu si ei zic ca nu se poate trimite daca nu stiu care e piesa defecta ...ca ei nu stau sa testeze toate piesele sa vada care e aia defecta ..bla..bla ..chiar dupa ce ca am fost invitat sa ma duc la un service sa vad tot eu care e defectul ...apoi placa de baza e noua de 2 luni si nu are nimic...consumul ar fi o aberatie sa pun mai mult de 530w pe un amd cu tdp de 100w care ajunge in mama loadului la 140 w ...plus ca placa video nu am..deci cu ce mai am prin el nu sare se 200 w ...apoi la urma urmei am zis ca nu ma mai intereseaza si ca poate fac eu ceva cu sursa asta pt ca acum folosesc un sirtec de 500w tot 80+ ..
    oricum...bafta la piese..pana la urma totul e "China Official" dar mai e si de noroc

  10. #10
    Senior Member mita2010 is on a distinguished road
    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    103
    Asa este China la greu, eu ma refeream sa mergi cu unitatea la ei , plateai tu sa verifice tot, in afara de sursa.

Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts