-
Junior Member
Sistem pc gaming ?
Vreau sa imi achizitionez un pc de gaming bazat la inceput pe procesor APU AMD Vision A8 6600K 3900 Mhz socket FM2 pe o placa de baza cu socket FM2+ , iar mai tarziu doresc sa adaug o placa video radeon r9 270X OC.
Am cateva intrebari in ceea ce priveste sistemul :
1. Cu acest procesor ce jocuri se pot rula (la ce setari , ce rezolutie) ?
2. Stie cineva daca procesorul acesta face "bottleneck" cu placa video pe care si intentionez sa o achizitionez mai tarziu ?
3. Frecventa procesorului este de 3900 Mhz , ea este si cea reala pe care o ai la inceput sau este una mai mica ?
-
Senior Member
Decat un apu care e destul de slab mai bine un i3/i5 la inceput, dupa adaugi dedicata. de peste 3 luni folosesc integrata de pe i5 haswell in diverse jocuri ( pana in 2012) si nu am probleme
-
Senior Member
-
Junior Member
Stiu ca APU-urile sunt ca performanta slabe , insa gpu-ul integrat in procesorul AMD este peste cel cu grafica Intel.Bugetul este maxim pana in 1500 ron , sistemul va fi asamblat integral , mai tarziu urmand a-mi achizitiona o placa video dedicata.
-
Senior Member
@Funnky mai bine mai "storci" 500 de roni de undeva, si-ti iei un pc mai bun decat cu acel APU. Nu stiu ceva gen i3 + r9 270x sau fx 6300 + r9 270 si e mult mai bine decat ce scoti cu APU-ul ala de doua pungi de seminte.
Dar banii apartinandu-ti procedezi cum crezi !!
-
Senior Member
cam in acelasi impas am fost si eu. parerea mea: mergi pe integrata de pe un intel pana faci rost de bani si iti iei un gpu bun http://www.mediadot.ro/wishlist/46574/