Placa video Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 256-bit [WindForce 3X] sAu Placa video Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 [OC WindForce 3X Rev. 2.0] . Astept cateva pareri.
Placa video Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 256-bit [WindForce 3X] sAu Placa video Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 [OC WindForce 3X Rev. 2.0] . Astept cateva pareri.
Salutare hackerw0w, daca vrei cu adevarat sa te si ajute cineva repede, cred ca ar fi frumos sa pui si link in site catre cele 2 produse ca sa nu stea sa le caute de fiecare data. Ce zici?
Am sa pun eu de aceasta data link-urile pentru tine: Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 [OC WindForce 3X Rev. 2.0] si Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 256-bit [WindForce 3X]. De mentionat din start ca in acest moment modelul Gigabyte GeForce GTX 760 2GB GDDR5 256-bit [WindForce 3X] nu este in stoc.
O zi buna!
Amandoua sunt acelasi model, diferenta e ca acel v2 este o revizie mai noua, se poate vedea si in poza iar din cate stiu, cel "simplu" este eol(nu se mai fabrica).
Sigur V2-ul, sau versiunea mai recenta indiferent de modelul de care este vorba.