PDA

View Full Version : fm2 sau am3+



foxx
13-10-2013, 17:47
salutare , vreau sa fac o configuratie noua si nu sunt hotarat intre sochet am3+ sau fm2.
ma putetzi ajuta sa ma decid care este mai bun si mai nou dintre cele doua socheturi??

albertstaicu
13-10-2013, 22:23
Salut! Daca vrei performanta (procesoare mai puternice si cu ceva potential pentru overclocking) mergi pe AM3+. Socketul FM2 este in general pentru sisteme low-medium pe care se intentioneaza sa se foloseasca video-ul integrat. O placa de baza AM3+ iti ofera si posibilitati de upgrade mai multe pe viitor (cand poate bugetul tau creste) Depinde foarte mult de ce iti trebuie de la un PC.
Pentru mai multe informatii:
http://www.tomshardware.co.uk/forum/354840-28-first-time-build-based-processor
http://www.overclock.net/t/1325293/am3-or-fm2

foxx
18-10-2013, 06:59
ok ms. pt filme , net si eventual jocuri ,
am comandat deja pe fm2 k amd athlon II X4 . cred k e de ajuns pt ce il folosesc eu .
.
THX