PDA

View Full Version : Problema router asus rt12n c1



Mihai
17-01-2015, 15:33
Salutare! Am achizitionat recent un router care nu ruleaza cum trebuie,i-am facut setarile si nu imi merge pe toate site-urile.Am net de la rds,daca bag cablu direct in laptop merge fara nicio problema,dar daca mufez cablu la router,ma conectez cu laptopul nu merg anumite site-uri care mergeau cu cablu bagat in laptop. Daca stie cineva, rog sa-mi spuna si mie. Multumesc! :D

Levi92
17-01-2015, 15:37
Vezi sa nu ai controlul parental pornit pe router.... CP iti poate bloca anumite site uri care i se par neadecvate:cool::cool:

Bogdan
17-01-2015, 17:52
Salutare Mihai, poti sa ne pui aici cateca screenshot-uri cu setarile facute? Evident sa blurezi parolele (daca este cazul). In mod sigur nu ai facute setarile cum trebuie. Cateva sugestii:

1. In afara de user / pass pentru RDS ai lasat totul pe auto? Daca nu incearca sa lasi pe auto si vezi ce se intampla.
2. Ai bifat cumva QOS la setarile WAN? Daca da debifeaza-l si vezi daca se modifica ceva.
3. Daca ai bifat firewaal-ul incearca sa-l dezactivezi si vezi daca e vreo diferenta.

Citeste si thread-ul de AICI (http://forum.mediadot.ro/showthread.php/1680-Problema-router-Asus-RT-N10E), vezi daca te ajuta.

Seara buna!