PDA

View Full Version : Casti Genesis HX66



Sasuke896
17-12-2014, 22:44
acum aproximativ 2 saptamani am cumaparat niste casti genesis hx66. le-am incercat pe nsite jocuri tot se auzea perfect, foarte comfortabile etc. si ma apuc sa ascult niste muzica. intru pe youtube si imi pun niste muzica, si in timpul melodiei se aud niste paraituri. am incercat si cu alte site-uri unde pot asculta muzica si cu windows media player si nu se aude acel zgomot. Este foarte enervant nu pot sa ma uit la nimic pentru ca imi paraie cam o data la 2-3 secunde si numai pe youtube imi face asa. Va rog ajutati-ma am incercat sa umblu pe la setarile din driver dar nimic.

Bogdan
18-12-2014, 11:00
Mutat pe aria corecta,

Sasuke896 din ce imi spui tu nu pare a fi o probolema cu castile ci mai degraba cu soft-ul de pe pc, mai ales pentru ca problema se manifesta numai pe youtube. Inainte de a incerca orice altceva, spune-mi ce browser folosesti si daca este utlima versiune. Deasemenea ai ultimul update la flash player? Youtube foloseste flash player pentru a reda videoclipurile (poate folosi si html 5 dar depinde de browser si de setari)

Sasuke896
18-12-2014, 19:43
Folosesc firefox 34.0 dar am incercat si google chrome si tot asa se auzea. Folosesc Flash Player 15.0.0.246. Astazi tocmai am incercat castile pe alt pc si nu se auzea acel sunet. Deci nu cred ca e de la casti + ca niciodata nu am vazut o asemenea problema la altii care au natec genesis hx66.

Bogdan
19-12-2014, 10:20
Incearca si Google Chrome, vezi daca patesti acelasi lucru pe Youtube. Daca este aceeasi problema si in Chrome poti incerca un update la driverele placii de sunet. Ce este sigur e ca ai o problema local pe PC si nu la casti. Trebuie luat pas cu pas si vazut care poate fi problema.

O zi buna!

Sasuke896
19-12-2014, 15:00
"Folosesc firefox 34.0 dar am incercat si google chrome si tot asa se auzea"
:|

Bogdan
19-12-2014, 15:08
"Folosesc firefox 34.0 dar am incercat si google chrome si tot asa se auzea"
:|

Atunci cand scrii fara semne de punctuatie si alineate se intampla ca unele persoane sa nu poata urmarii ce ai scris si sa mai scape lucruri. Daca nu te-ai blocat, treci la pasul 2: driverul placii de sunet.

Sasuke896
19-12-2014, 20:21
toate driverele sunt deja ultima versiune. Am downloadat cea mai noua versiune de Flash Player si tot nu s-a rezolvat problema.

Bogdan
19-12-2014, 23:49
Zi-mi te rog ce configuratie PC ai, ce sistem de operare (32, 64 bit... etc)

IMPORTANT: fa update de AICI (http://get.adobe.com/flashplayer/)la ultima versiune de flash player. Aceasta este 16.0.0.235
Daca le folosesti intr-un port USB 3.0 incearca sa le pui intr-un port USB 2.0 si vezi daca mai sunt probleme.

Sasuke896
20-12-2014, 11:10
Am specificat anterior ca mi-am facut update la flash player si nu s-a rezolvat.
Windows 7
Processor Pentium(R) Dual Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.40GHz
Installed memory (RAM): 2.00 GB
System Type : 32-bit Operating System
Nu prea am nici o idee ce fel de port USB-uri sunt...

Bogdan
20-12-2014, 21:49
Nu prea am nici o idee ce fel de port USB-uri sunt...

Te-am rugat sa schimbi portul USB in care sunt castile nu sa-mi spui ca nu stii ce porturi USB ai. Schimba castile in alt port USB, da un restart si vezi ce se intampla.....

La configuratie lipseste FIX ce e mai important... placa de baza.

Sasuke896
20-12-2014, 22:03
Am incercat sa schimb port-ul si nu s-a rezolvat.
Unde vad detalii despre placa de baza? (scuze, nu ma pricep asa de bine)

Bogdan
20-12-2014, 23:16
Am incercat sa schimb port-ul si nu s-a rezolvat.

Ai incercat sa dezinstalezi softul pentru casti, sa schimbi portul USB si apoi sa-l reinstalezi?


Unde vad detalii despre placa de baza? (scuze, nu ma pricep asa de bine)

Descarci de AICI (ftp://ftp.cpuid.com/cpu-z/cpu-z_1.71.1-en.zip) CPU-Z, dezarhivezi, rulezi "cpuz_x32.exe", dai click pe tab-ul "Mainboard" si imi pui un screenshot de acolo. Daca nu te descurci sa pui screenshot, imi spui ce scrie acolo, ar trebui sa fie modelul placii tale de baza.

Sasuke896
23-12-2014, 13:37
3499

Bogdan
23-12-2014, 15:35
Ai instalate driverele pentru castile tale Natec Genesis HX66?

Sasuke896
23-12-2014, 18:03
Da, le am instalate si am incercat si ce ai zis tu mai sus.

Bogdan
23-12-2014, 22:19
Da, le am instalate si am incercat si ce ai zis tu mai sus.

Se pare ca nu am cu ce sa te mai ajut. Este o problema la PC-ul tau, poate are altcineva mai multe idei.

Sasuke896
24-12-2014, 12:16
Ok, multumesc ca ati incercat

Bogdan
24-12-2014, 13:13
Inca o intrebare: le ai setate ca 7.1 virtual surround adica ce ai seatat in driver 2CH, 4CH, 5CH sau 8CH? Incearca sa le pui 2CH, joaca-te pe acolo cu setarie, testeaza diferite configuratii si vezi daca mai face acel zgomot.

Sasuke896
24-12-2014, 22:52
Am incercat toate CH-urile si am incercat configuratii diferite si tot se aude zgomotul