PDA

View Full Version : Probleme AMD Radeon R7 250



GeorgeX
27-11-2014, 20:26
Salut,acum 2 saptamani mi-am cumparat o placa video Asus Radeon R7 250 1GB GDDR5 si a inceput sa mearga foarte prost de exemplu cand intru in GTA 4 imi da BlackScreen,daca vreau sa intru pe Skype mi se face tot ecranul albastru si tot asa.Pana acum placa video a mers foarte bine dar de 2 zile a inceput sa mearga foarte prost de exemplu:daca stau pe desktop si pe browser merge bine dar daca dau sa intru in GTA 4 imi da blackscreen.Inainte imi mergea GTA 4 fara probleme 30-50 fps totul la Medium.Am reinstalat si Win7 Ultimate x64 si tot prost imi merge;ieri mi-a mers dar azi dimineata imi facea figuri.Am instalat ultimele drivere de pe site AMD si tot asa imi facea de parca ar fi cele de pe CD.
Componentele calculatorului meu sunt:
AMD Athlon II X2 4450e @3.50GHZ
Placa de baza MSI 760GM-P21 (FX)
2GB Ram
Sursa de 400W
Edit:Cam asta se intampla(recomand sa va opriti sunetul): https://www.youtube.com/watch?v=L-ZZ35jDw1Y

Bogdan
28-11-2014, 12:57
As vrea cu drag sa te ajut mai mult, dar mai intai ar trebui sa si cumperi in general softul pe care il folosesti. Nu pot sa ofer suport pentru un joc si un sistem de operare "crack-uite".

Pot doar sa te incurajez sa o testezi pe alt sistem (daca se poate) sau sa o trimiti la service (daca tu crezi ca placa e in neregula). Detalii despre garantie ai AICI (http://www.mediadot.ro/cum-cumpar#rezolvaregarantii).

O zi buna!

GeorgeX
28-11-2014, 13:52
As vrea cu drag sa te ajut mai mult, dar mai intai ar trebui sa si cumperi in general softul pe care il folosesti. Nu pot sa ofer suport pentru un joc si un sistem de operare "crack-uite".

Pot doar sa te incurajez sa o testezi pe alt sistem (daca se poate) sau sa o trimiti la service (daca tu crezi ca placa e in neregula). Detalii despre garantie ai AICI (http://www.mediadot.ro/cum-cumpar#rezolvaregarantii).

O zi buna!

In cazu' asta o sa descarc Just Cause 2 pe steam si o sa testez si acolo,dar mai nou mi se face ecranu' albastru cand intru in Windows.Si nu am la cine sa testez placa

GeorgeX
28-11-2014, 14:35
Vreau sa incerc si driverele 13.10 WHQL inainte de a da placa mai departe
EDIT: Daca as duce placa la centru de calculatoare pentru o verificare ar fi vreo problema cu garantia?

Bogdan
28-11-2014, 15:17
EDIT: Daca as duce placa la centru de calculatoare pentru o verificare ar fi vreo problema cu garantia?

Daca DOAR o monteaza intr-un PC ca sa vada daca functioneaza nu cred sa fie o problema, e ca si cand ai mota-o la un prieten. Orice alte testari (stres etc) se pot face NUMAI intr-un service autorizat si pentru asta trebuie sa o aduci (trimiti) la noi.

O zi buna!

GeorgeX
28-11-2014, 17:29
Daca DOAR o monteaza intr-un PC ca sa vada daca functioneaza nu cred sa fie o problema, e ca si cand ai mota-o la un prieten. Orice alte testari (stres etc) se pot face NUMAI intr-un service autorizat si pentru asta trebuie sa o aduci (trimiti) la noi.

O zi buna!

De asta vroiam sa o duc acolo ca sa imi zica daca este stricata sau nu

GeorgeX
28-11-2014, 20:19
Am observat ca placa sta blocata la 300mhz core clock iar memory clock sta la 150mhz.Creca din cauza asta nu imi merg jocurile.Mi s-a mai intamplat chestia asta si cand am montat pentru prima oara placa dar reusisem sa ii dau de cap da acum numai merge deloc sau nu stiu eu ce sa ii fac ca sa isi revina.
EDIT:Chiar daca intru in jocuri imi stau blocate frecventele.

Bogdan
28-11-2014, 22:13
Am observat ca placa sta blocata la 300mhz core clock iar memory clock sta la 150mhz

Placa ajusteaza frecventele functie de incarcare. E normal sa arate asa atat timp cat esti pe desktop. Vad insa ca ai activat AMD Overdrive din driverul placii video. Ca idee stii sa il folosesti? Sau cum functionzeaza?

Seara buna!

GeorgeX
28-11-2014, 22:27
Placa ajusteaza frecventele functie de incarcare. E normal sa arate asa atat timp cat esti pe desktop. Vad insa ca ai activat AMD Overdrive din driverul placii video. Ca idee stii sa il folosesti? Sau cum functionzeaza?

Seara buna!

Cand intru in jocuri tot la acele frecvente este blocata placa video, mi-am luat MSI Afterburner si am dat sa vad la ce frecvente ruleaza placa in jocuri si statea la frecventele acelea

GeorgeX
29-11-2014, 08:54
Uite ce se intampla(nu mai avut nici un chef sa mai iau si alte jocuri): http://youtu.be/lEE8BlMTiP4
Inainte in loading screen aveam peste 1500fps acum 55 si frecventa e blocata chiar si in joc

Bogdan
29-11-2014, 11:19
nu mai avut nici un chef sa mai iau si alte jocuri

Presupun ca a nu le-ai cumparat , asa ca eu ma opresc aici. Te rog sa urmezi sfaturile mele din postul #2 (ASTA (http://forum.mediadot.ro/showthread.php/1893-Probleme-AMD-Radeon-R7-250?p=14085&viewfull=1#post14085)) si sa trimiti placa la service unde va fi diagnosticata de colegii mei. Citeste te rog atent partea ASTA (http://www.mediadot.ro/cum-cumpar#rezolvaregarantii) de pe site si tot ce implica trimiterea unei placi la service.

O zi buna!

GeorgeX
29-11-2014, 11:46
Si in ultima filmare se vedeau dungile alea si se auzea jocul,si tot erau blocate frecventele.
In seara cand am schimbat pasta termoconductoare la procesor n-am avut nici o problema(E1 IC ESSENTIAL COOLER MASTER-asa se numea pasta)