PDA

View Full Version : E suficineta sursa asta ?



beku111
29-01-2014, 11:15
Carcasa : http://www.price.ro/preturi_delux_rh-c375i_rhino_450w_913687.htm (Carcasa Delux Rhino ATX )
Placa de baza : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3610#sp
RAm: http://www.mediadot.ro/memorii/memorie-kingmax-ddr3-2048mb-pc10600 (doua)
cooler cpu: http://www.geeks.com/details.asp?invtid=E97375-001
Cpu: http://ark.intel.com/products/42801/Intel-Pentium-Processor-E5700-2M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB
DVD: nu scrie nimic pe el , dvd writer !?
hdd: http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16822148140
2 venturi din astea : http://www.mediadot.ro/ventilatoare-pc/ventilator-pc-super-flower-sf-f101-w-bk-wd

si inca unul mic (no-name )

Este buna sursa asta ? : http://www.mediadot.ro/surse/sursa-sirtec-hpc-400-g12s
Puteti sa-mi spuneti cam cat consuma fiecare componenta ? Sau un total pana acum ? Fara video .....

Sursa Sirtec - High Power Element PLUS 400W - link-ul era de pe alt sit , nu am gasit-o pe media dot :(

wavetrex
29-01-2014, 11:24
De ce nu iei un HPC ( in loc de HPE ), sunt mai bune, au protectii suplimentare si probabil componente interne de calitate mai buna:

http://www.mediadot.ro/surse/sursa-sirtec-hpc-400-g12s

Pretul nu e exagerat si iti duce perfect computerul enumerat de tine.

Bogdan
29-01-2014, 11:49
@ beku111 bun venit pe forum. Pentru ca esti nou aici am sa fac cateva precizari: link-urile pentru produse se pun catre site-ul MediaDOT.ro. Daca produsul nu exista pe MediaDOT.ro acestea se pot pune catre: site-ul producatorului, comparator de preturi etc.

Daca nu vei proceda asa, link-ul va fi oricum cenzurat si nu se va intelege nimic facand munca mai grea pentru cei care vor sa te ajute.

O zi buna!

beku111
29-01-2014, 15:33
@ beku111 bun venit pe forum. Pentru ca esti nou aici am sa fac cateva precizari: link-urile pentru produse se pun catre site-ul MediaDOT.ro. Daca produsul nu exista pe MediaDOT.ro acestea se pot pune catre: site-ul producatorului, comparator de preturi etc.

Daca nu vei proceda asa, link-ul va fi oricum cenzurat si nu se va intelege nimic facand munca mai grea pentru cei care vor sa te ajute.

O zi buna!

Multumesc Bogdan ! Intentia era sa comand de la media dot , dar cineva mi-a recomandat acel produs de la alt distribuitor , si negasindul-l in lsita media dot te rog pe tine sa-mi recomanzi echivalentul , sau chiar mai bun .

Este acea sursa care ai pus-o deja in link-ul postului meu ? Este mai buna decat ce-am postat eu ? Astept raspuns !